23 Kasım 2014 Pazar

Bir kasım daha aşksız biterken..



Başrollerini Charlize Theron ve Keanu Reeves'in oynadığı hepimizin severek izlediği bir film .. Orijinal adı "Sweet November", Türkçeye çevrilişi "Kasımda Aşk Başkadır" .. Kısaca özeti; kız, genç adama 1 ay boyunca onunla yaşamasını teklif eder, bu ayda kasım ayıdır.Adam kabul eder ve kız bu Kasım ayında hayatında ilk defa birine aşık olur, ama kızın önemli bir hastalığı vardır ve kısa bir zaman sonra ölecektir bu sebepten dolayı adamdan ayrılmak ister ..


Ve tabi Enya'nın seslendirdiği efsane "Only Time" şarkısı .. Hepimizi etkileyen bir senaryo ve i
çimize işleyen bir müzik .. 



Filmi izleyen herkes gibi bizde Kasım ayı başladığında hayatımızın aşkını bulacağımıza inanır 30 günlük kasım ayı boyunca bekleriz. Ve söylememe gerek var mı bilmiyorum ama çok küçük istisnalık bir bölüm haricinde kimse o muhteşem aşkı bulamaz.
Umut fakirin ekmeğidir,umut dünyası tabi.. Hayatımızın aşkı bizi kendimizi şartlandırdığımız anda değil,biz tam ondan vazgeçtiğimiz anda gelip bizi bulacaktır..
Siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben aşkımın bu senaryodaki gibi olmasını istemem. Aşık olup hemen ölmek hikayenin zirvede son bulması değil midir? Bana kalırsa aşk bir aylık değil bir ömürlük olmalı..Bu sadece hoşunuza giden bir film olsun.. Eski bir filmin tekrarı olmayın siz kendi filmizin başrol oyuncusu olun,hemde mutlu sonla biten..

Kasım yine bitiyor ve sanırım siz yine hayatınızın aşkını bulamadınız.. Olsun, belki sizin hayatınızın aşkı kasımın ayaz soğuğunda değilde,Nisan ayının ortasında çiçekler açıp,ağaçlar yaprak verirken arkadan kuş cıvıltılarıyla karşınıza çıkacak..Hem ne diyor şarkı; “Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç?”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder